Looking for massage?

   
massage
 
QoQo Massage Rotterdam 2020 Alles wat u moet weten VOORDAT je gaat Tripadvisor.
Klantonvriendelijk Qoqo Massage Jacob van Campenplein. Massage geboekt voor 27 december bij Qoqo Massage, tot op heden geen mail of reactie ontvangen over retourbetaling of afhandeling van Qoqo massage. Wij hebben zelf een mail gestuurd naar Qoqo massage maar ook daarop geen reactie ontvangen. Andere bedrijven zoals kappers, schoonheidssalons sturen een nette mail met annulering. Zeer klantonvriendelijk van QoQo massage. Datum van activiteit: december 2020. Michel B heeft een beoordeling geschreven nov. Rotterdam, Nederland 48 bijdragen 3 nuttige stemmen.
Zensa Veda. E-mailadres. Instagram. E-mailadres. Instagram.
Preshanna Besems-Fagoe Mijn naam is Preshanna, geboren in Zaandam in 1987. Als klein meisje was ik al erg gevoelig en intuïtief. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in spiritualiteit, gezondheid, de natuur en het doel van het leven, maar vanwege de verplichtingen van de huidige maatschappij school, werk raakte dat regelmatig op de achtergrond. Op zestienjarige leeftijd kwam. Read More about Even voorstellen. Hoe kan ik je helpen? Naast eten, drinken en slapen is liefdevolle aanraking één van onze eerste levensbehoeften. Zachte aanraking zorgt ervoor dat bepaalde hormonen in het lichaam worden aangemaakt die zorgen voor een blij en gelukkig gevoel. Daarnaast geeft een massage verlichting, en soms zelfs genezing bij pijn of spanning in het lichaam. De genezende kracht van menselijke aanraking en energie helpen het lichaam om zichzelf te genezen zonder de noodzaak van medicijnen. Met energetische behandelingen, zoals een ayurvedische massage, chakra massage of ontspanningsmassage is de aangeboren genezingskracht van het lichaam eenvoudig te stimuleren. Een goede massage helpt je om weer balans te vinden.
ProCorpo voor BODY en MIND in Limburg.
Privéles is natuurlijk duurder dan groepslessen, maar je leert privé veel meer in een kortere tijd, omdat alle aandacht naar jou gaat en er alleen praktisch gewerkt wordt. Naast opleidingen geef ik natuurlijk ook heel graag behandelingen voor BodyMind, in de vorm van massages en Hypno-Coaching.
Gre massage.
Leidraad verantwoord masseren. Hot cold stone massage. Bowentherapie is een subtiele maar erg krachtige behandelvorm die vaak zeer doeltreffend is bij hele uiteenlopende klachten. Het is een holistische, manuele techniek die het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest sterk verbeterd.
Julia Massage Massagesalon in Geuzenveld, Amsterdam Treatwell.
Kapper Nagels Gezicht Massage Ontharen Lichaam Last Minute Giftcard Treatment Files. Jacob van Weesenbekestraat 49, Amsterdam. Vandaag open: 1500: 2300.: Filter op behandeling. Filter op beoordeling. Filter op beoordeling. Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon. Behandeling door Julia. Ontspanningsmassage Toon alles. Anoniem 14 dagen geleden. Julia is echt een hele spontane leuke vrouw en ze verstaat haar vak goed. Ik heb een heerlijke massage gehad en die had ik echt nodig. Behandeling door Julia Ontspanningsmassage. Karin 25 dagen geleden. Toon reactie salon. zij is wauuuuuuw. Een echte vrouw. Mooi, vriendelijk met een geweldige goed HART. Behandeling door Julia Mannen harsen.
Praktijk M Massagesalon in Provenierswijk, Rotterdam Treatwell.
Je kunt hier terecht voor een deep tissue massage, ontspanningsmassage, verschillende Indonesische massages en de unieke Dorntherapie. Het gediplomeerde team combineert de kennis van de verschillende massages en behandeltechnieken van beide werelden om jouw klachten zo goed mogelijk aan te pakken.
Praktijk Clarijn uit Waalre voor Voetreflex, TuiNa massage en Burnoutbegeleiding.
Niet alleen verlaat je de praktijkruimte op" wolkjes, maar de behandelingen hebben ook nog eens een diepgaand effect op je hele lichaam. De behandelingen zijn een combinatie van westerse voetreflex en Chinese reflexologie. Wil je meer lezen? TuiNa massage wordt ook wel de Chinese medische massage genoemd.
Ontdek de TREATMENTS massages SpaWeesp.
Selecteer een aantal. Een massage van TREATMENTS is een speciale wellnessbeleving, waarbij een massage gecombineerd wordt met een reiniging, scrub of pakking, afhankelijk van de Treatment die je kiest. TREATMENTS heeft maar liefst vier varianten. Corona update: We zijn geopend!
IDALINE natuurlijk genieten! schoonheidsspecialist Dr.Hauschka therapeut wellness massage stoelmassage visagist regio Utrecht Amersfoort en omstreken.
Mijn visie is dat ieder mens behoefte heeft aan een positieve aanraking en positieve energie. Ik ben ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan de kwaliteit van het leven. Lees meer over mijn filosofie. Bent u toe aan een flinke opkikker? Boek dan gerust een massage of een schoonheidsbehandeling.

Contact Us